Dropfly-Bloggspot 2008

torsdag 27. november 2008

Invitasjon til julebord


Du og din partner inviteres herved til julebord, lørdag 20 desember 2008.Påmeldingsfrist 1. desember, på SMS til Dag, mob.nr

Pris per person vil bli 250,- inkl. én drikke til maten. Dette vil finne sted på Håndverkeren selskapslokaler i Nedre storgate 13. Denne drives av HG-pilot Leif Schulteiss. Vi har slått oss sammen med Lier HGK, og håper på bra oppmøte fra DROP-medlemmene.

Vi håper bl.a å kunne vise fram bilder fra året som har gått (og tidligere), så vi oppfordrer deg til å ta med bilder på minnepinne eller CD.

Håper du har anledning til å komme, og ikke minst bidra til å blåse liv i klubben vår.

søndag 21. september 2008

Vellykket prøvedag


Det kunne ikke blitt mer vellykket!
Da tåka lettet ble det flotte forhold for paragliding. De som kom for å prøve fikk lange svev langt utover jordet og med innstrålingen fra sola fikk de løft i tillegg.Vi hadde også besøk av en radio/tv-journalist fra dt.no (se bilde), og det blir innslag i både radio og på lokal tv. Dette er vanligvis innslag som snurrer og vises mange ganger i løpet av en uke, så vi er sikret god publisitet.

Tre er foreløpig påmeldt kurset og vi kommer til å gjennomføre, selv om det ser ut som vi får litt færre enn vi håpet. Vi får være tidligere ute med vårkurset, så får vi nok flere med oss da.

En stor takk til de av klubbens medlemmer som møtte opp og hjalp til: Frode G., Sølve, Roy, Ole-Johan, Roger, Per Håvard, Lasse og Thor.

Etter prøvedagen dro noen til Solbergåsen, mens noen dro til Knive. Flybart begge steder, men det var nok Knivegjengen som fikk best betalt. Aller best var nok turen til Lasse, han traff maksimalt og var den eneste som fikk tur til himmels. I en gromboble på 5 m/s toppet han ut på omkring 1000 meter! Fantastisk bra så sent i september.

Kurset fortsetter med teoriundervisning tirsdag og torsdag, samt mer skolebakketrening neste helg. Vi krysser fingrene for fint vær og ønsker våre nye håpefulle venner velkommen til kurs.

Dag

søndag 7. september 2008

Kurs Høsten 2008


KURSSTART: Søndag 21 september
Vi har plass til 8-10 elever og vi begynner selve kurset søndag 21 september (kl 9-18). Du bør sette av de neste 3-4 helgene til kurset (lørdag/søndag). Vi vil også ha teoriundervisning tre-fire kvelder i løpet av kurset.Oppmøtested: Skolebakke ved golfbanen i Hokksund.
Vi er væravhengige og oppmøtested kan endres. Sjekk denne siden for oppdatert informasjon eller ring 932 00 304.
Veibeskrivelse: Fra Drammen: Kjør forbi Buskerud Storsenter, mot Hokksund. I rundkjøringen kjør mot Vikersund. Ta av til høyre etter 150 meter, kjør litt innover og parker på jordet slik at du ikke hindrer trafikken på gårdsveien.

Kurset koster kr ,- og inkluderer ALT. Lån av flyutstyr, hjelm, teorimateriell, medlemskap i DROP og Norsk Aeroklubb/Norges Idrettsforbund, samt ulykkes- og tredjemannsforsikring. Vi er meget sikkerhetsorienterte og legger meget stor vekt på sikkerhet under hele kurset og alt utstyr er av beste kvalitet. Transport til og fra flystedene må betales selv. Vi prøver å kjøre sammen der det er muligheter for det.

Sikre deg plass allerede nå: Send en mail til oss på kurs@dropfly.no med navn, adresse, mobilnummer, og fødselsdato. Betaler du kursavgiften snarest er du sikker på plass. DROP, kontonr.:  Dersom du ikke kommer med blir selvsagt hele beløpet refundert og du blir satt på venteliste og blir kontaktet før vi starter neste kurs (våren 2009). Har du spørsmål kan du ringe instruktøren på, eller sende mail til kurs@dropfly.no Nedenfor finner du kursplan.

Vi gleder oss til å se deg på kurs hos oss.

Vennlig hilsen Dag Harald Hovind Leder/instruktør DROP

Kursplan:
1 kurshelg Søndag 21 sept.: Bakketrening. Startteknikker og førflygingssjekk. Bakkeglidning med start og landing, samt lette svinger.
2 kurshelg Lø/sø. 27-28 sept. Lørdag: Bakketrening/mellomstadiebakke. Lengre flytur Søndag: Høydeturer (alternativer: Uvdal, Hjartdal, Sundvollen)
3 kurshelg Lø/sø. 4-5 okt. Lørdag/søndag: Flere høydeturer. Øvelser i luften; sakteflyging, 360’, D-liner, legge inn ører, innflyging Teoriprøve
4 kurshelg Lø/sø. 11-12 okt. Reservehelg. Flere høydeturer. Øvelser i luften.
5 kurshelg Lø/sø. 6-7 okt. Reservehelg. Flere høydeturer. Øvelser i luften.

Teoriundervisning:
Tirsdag 23 sept. kl 18-21 Aerodynamikk og Meteorologi. Utdeling av teorimateriell.
Torsdag 25 sept. kl 18-21 Praktisk flyging. Lover og regler.
Tirsdag 30 sept. kl 18-21 Materialkunnskap. Førstehjelp. Teoriprøve (multiple choice) avholdes i forbindelse med en kurshelg. Teoriprøve til PP2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s