Klubbtur til Venø – 2017

Årets klubbtur gikk til Danmark og Venølejr. En liten gjeng med DROP’ere hadde en sosialt hyggelig uke sammen med hang- og paragliderpiloter fra Danmark.

Bilde fra Bovbjerge.

20170718_164311b

Det å fly på kysthang er noe annerledes enn å starte fra fjell. Men etter litt kløning og veiledning kom vi oss opp i lufta. Her kunne vi leke oss i nydelig laminær vind. Og når man først har knekt koden med å starte på kysthang er det jo en enkel sak å lande og ta av igjen.

Campen på Venø la rett ovenfor hanget. Også her fikk vi en god flydag.

20170721_144857b.jpg

Det viste seg at Venølejr er en årlig tradisjon som har holdt på i ca 34 år. Så tradisjonen tro var det en festmiddag på torsdag. Og er det noe våre danske venner kan så er det å holde fest. Nydelig mat og drikke, livemusikk og flammeshow.